Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
TM6 TM5

Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)

4.3 (56 hodnocení)

Suroviny

  • 250 g Buchweizen
  • 125 g Hirse
  • 100 g Kartoffelstärke
  • 20 g Flohsamenschalen
  • 300 g Buttermilch
  • 150 g Wasser
  • 10 g frische Germ, zerbröselt
  • 10 g Rapsöl, etwas mehr zum Einfetten
    nebo Kokosöl
  • 1 - 2 TL Brotgewürz
  • 1 - 2 TL Salz

Nutriční hodnoty
na 1 Scheibe
Kalorie
425 kJ / 102 kcal
Protein
3 g
Sacharidy
20 g
Tuk
1 g
Nasycený tuk
0 g
Vláknina
3 g
Sodík
146 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty