Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Buchweizen
- 125 g Hirse
- 100 g Kartoffelstärke
- 20 g Flohsamenschalen
- 300 g Buttermilch
- 150 g Wasser
- 10 g frische Germ, zerbröselt
-
10
g Rapsöl, etwas mehr zum Einfetten
nebo Kokosöl - 1 - 2 TL Brotgewürz
- 1 - 2 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 425 kJ / 102 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 146 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buchweizenstrudel mit Sauerkraut und Kürbis (glutenfrei)
1 godz. 10 min
Palatschinken aus Haferflocken (glutenfrei)
45 Min
Apfel-Hirse-Frühstück
30 Min
High Protein Brot (glutenfrei)
9 Std. 30 Min
Das Powerbrot
4h 20min
Buchweizenblinis (glutenfrei)
1 Std. 25 Min
Proteinbrot
1 godz. 15 min
Vollkornbrot, Aufstrich und Fleischbällchen
2hod.
Buchweizen-Knäckebrot
1hod. 30min
Hirsenmehlbrot
1 Std. 45 Min
Nurkorn-Brot
13 godz. 30 min
Linsenaufstrich
30 Min