Zařízení & příslušenství
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
Příprava 30min.
Celkový 5hod. 20min.
20 Scheiben
Suroviny
-
Buchweizen250 g
-
Hirse125 g
-
Kartoffelstärke100 g
-
Flohsamenschalen20 g
-
Buttermilch300 g
-
Wasser150 g
-
frische Germ zerbröselt10 g
-
KokosölRapsöl etwas mehr zum Einfetten10 g
-
Brotgewürz1 - 2 TL
-
Salz1 - 2 TL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Sodík
146 mg
Protein
3 g
Kalorie
425 kJ /
102 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thermomix® Rockstar Kim
5 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
Mohlo by se vám také líbit...
Buchweizencracker mit Schwarzkümmel
1hod.
Palatschinken aus Haferflocken (glutenfrei)
45min.
Buchweizenblinis (glutenfrei)
1hod. 25min.
Topfenbrot mit Haferflocken und Wildkäutermix
1hod. 15min.
Haferflocken-Karotten-Busserl
55min.
Schoko-Proteinriegel mit Orange und Zimt
4hod. 20min.
Hirsenmehlbrot
1hod. 45min.
Proteinbrot
1hod. 15min.
Nurkorn-Brot
13hod. 30min.
High Protein Brot (glutenfrei)
9hod. 30min.
Buchweizen-Knäckebrot
1hod. 30min.
Hausbrot (glutenfrei)
3hod.