Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Buchweizen
- 125 g Hirse
- 100 g Kartoffelstärke
- 20 g Flohsamenschalen
- 300 g Buttermilch
- 150 g Wasser
- 10 g frische Germ, zerbröselt
-
10
g Rapsöl, etwas mehr zum Einfetten
nebo Kokosöl - 1 - 2 TL Brotgewürz
- 1 - 2 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 425 kJ / 102 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 146 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Proteinbrot
1 Std. 15 Min
Nurkorn-Brot
13 godz. 30 min
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1h 20min
Gerstenporridge
25min
Das Powerbrot
4 Std. 20 Min
Palatschinken aus Maismehl (glutenfrei, laktosefrei)
35min
Buchweizenstrudel mit Sauerkraut und Kürbis (glutenfrei)
1 godz. 10 min
High Protein Brot (glutenfrei)
9 Std. 30 Min
Der Goldhamster - das Vollkornbrot mit Samen und Kurkuma
16h
Vollkornkekse
1h 5min
Buchweizenblinis (glutenfrei)
1h 25min
Hirsenmehlbrot
1 Std. 45 Min