Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
600 - 700
g Hokkaidokürbis mit Schale, entkernt
nebo 600 - 700 g Butternusskürbis, geschält, entkernt - 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 2 - 3 EL Olivenöl
-
3
Zweige Rosmarin, frisch, Nadeln abgezupft
nebo 3 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft - 2 ½ TL Salz
- 220 g Kichererbsen aus der Dose, abgetropft
-
20
g Ahornsirup
nebo Honig - 100 g Wasser
- ¼ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 - 1 ½ EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 - 2 EL Tahina (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 317 kJ / 76 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quinoasalat mit Zucchini und Karotte
1 godz. 35 min
Rote-Rüben-Dip
15min
Kürbis-Radieschen-Salat
10min
Lauwarmer Pastinakensalat
45min
Bohnen-Paradeis-Aufstrich
10min
Steirischer Käferbohnen-Humus
15min
Buchweizencracker mit Schwarzkümmel
1 Std.
Süßer Kürbisstrudel mit Datteln
50min
Karotten-Walnuss-Aufstrich
25min
Orangeroter Aivar-Hummus
1 Std. 15 Min
Karottenpesto
30min
Kürbis-Kichererbsen-Hummus
1 Std. 15 Min