Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
600 - 700
g Hokkaidokürbis mit Schale, entkernt
nebo 600 - 700 g Butternusskürbis, geschält, entkernt - 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 2 - 3 EL Olivenöl
-
3
Zweige Rosmarin, frisch, Nadeln abgezupft
nebo 3 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft - 2 ½ TL Salz
- 220 g Kichererbsen aus der Dose, abgetropft
-
20
g Ahornsirup
nebo Honig - 100 g Wasser
- ¼ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 - 1 ½ EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 - 2 EL Tahina (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 317 kJ / 76 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steirischer Käferbohnen-Humus
15min
Wildkräuterpesto mit Hanfsamen
45 min
Birnen-Rosmarin-Senf
50min
Radieschenblätterpesto mit Haselnüssen
45 min
Karottenpesto
30 min
Bohnen-Paradeis-Aufstrich
10min
Kidneybohnenaufstrich
1h 10min
Karotten-Walnuss-Aufstrich
25min
Mediterraner Paradeiser-Linsen-Aufstrich
1 godz. 20 min
Kürbis-Kichererbsen-Hummus
1 godz. 15 min
Grüner Humus
10min
Rote-Rüben-Dip
15min