Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 15 g Rapsöl, etwas mehr zum Einfetten
- 65 g Wasser, lauwarm
- ½ TL Salz
- 1 Spritzer Essig
- 40 g Haselnüsse, ganz
- 500 g Birnen, reif, geviertelt, entkernt
- 75 g vegane Margarine
- 75 g Semmelbrösel
- 35 g Zucker
- ½ TL Vanillezucker
- ½ TL Zimt, gemahlen
- ½ TL Zitronenschale, gerieben, von einer Bio-Zitrone
- ½ TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 40 g Rosinen
Vanillesauce
- 500 g Mandeldrink (z.B. Ja! Natürlich Bio Mandeldrink ungesüßt)
- 30 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker (siehe Tipp)
- 35 g Speisestärke
- 1 Kardamomkapsel
- 2 Prisen Kurkuma, gemahlen, für die Farbe (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1332 kJ / 319 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 331 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veganes Pastatopping - Parmesan Alternative
10min
Weihnachtlicher Festtagsbraten mit Kürbispüree und Kohlsprossen (vegan)
1 Std. 50 Min
Vegane Bratensauce
45min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35min
Palatschinken aus Maismehl (glutenfrei, laktosefrei)
35min
Veganer Liptauer
12h 10min
Buchweizenstrudel mit Sauerkraut und Kürbis (glutenfrei)
1 godz. 10 min
Germknödel mit Vanillesauce
1 godz. 10 min
Veganes Käsefondue
30min
Vegane Entenbrust mit Maroniknödeln und Apfelrotkraut (vegan)
8óra 45p
Kürbisnocken (glutenfrei)
50 Min
Gemüse-Tofu-Lasagne
1 Std. 15 Min