Zařízení & příslušenství
Jablečno-ořechové muffiny
Příprava 20min.
Celkový 45min.
12 kusů
Suroviny
-
150 gramů pšenice špaldy
-
1 čajová lžička mleté skořice
-
2 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
60 gramů vlašských ořechů, na půlky
-
60 gramů neoloupaných mandlí
-
170 gramů jablek oloupaných, bez jádřince, na kusy
-
1 čajová lžička nastrouhané citrónové kůry nejlépe z bio citrónu
-
2 vejce
-
60 gramů mléka60 gramů mandlového mléka
-
120 gramů řepkového oleje
-
90 gramů třtinového cukru
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
5 g
Kalorie
1046 kJ /
250 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
19 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Brainfood
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pletenec se skořicí a datlemi
50min.
Cuketový koláč s vlašskými ořechy a datlemi
1hod. 55min.
Muffiny s jablky a datlemi (bez cukru)
45min.
Ovesné muffiny s meruňkami
40min.
Muffiny mrkváče pro každé školáče
55min.
Muffiny s hruškami
55min.
Banánové muffiny s vlašskými ořechy
35min.
Brownies z červené řepy s medem
55min.
Ovesné sušenky s čokoládou a banánem
35min.
Drobenkový koláč z celozrnné mouky s jablky
1hod. 10min.
Mrkvové cookies s rozinkami a kokosem
35min.
Dýňovo-jablečný koláč
3hod.