Zařízení & příslušenství
Petrželové pesto
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 porce
Suroviny
-
80 gramů parmazánu na kousky
-
2 - 3 stroužky česneku
-
80 gramů loupaných vlašských ořechů
-
2 svazky čerstvé petržele jen lístky
-
¼ - ½ čajové lžičky soli
-
150 gramů olivového oleje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
10 g
Kalorie
2347 kJ /
560 kcal
Tuk
58 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Čerstvé bylinky
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rebarborové čatní
1hod. 30min.
Rajčatové čatní
1hod. 30min.
Frankfurtské bylinkové pesto
10min.
Zelené polévkové koření
5min.
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
4hod. 10min.
Zeleninová omáčka (ortolana)
1hod. 5min.
Rajčatový džem
50min.
Bazalkové pesto
10min.
Džem z rebarbory a jahod
30min.
Pikantní lilkové chutney
35min.
Rukolové pesto
5min.
Majonéza
5min.