
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Berbere-kryderiblanding
- 2 teske korianderfrø
- 1 ½ teske ingefær, stødt
- 8 nelliker
- ½ kanelstang
- 1 ½ teske bukkehornfrø
- 4 - 5 allehånde, hele
- 5 g cayennepeber, stødt
- 1 teske kardemommefrø
- 1 teske hvidløgspulver
- 10 g sød paprika
- 5 g røget paprika, stødt
- 1 teske spidskommen, stødt
- 1 teske gurkemeje, stødt
- ½ teske muskatnød, stødt
Zighinì
- 200 g løg, hvide skåret i halve
- 2 fed hvidløg
- 40 g vegetabilsk olie
- 400 g oksekød culotte, skåret i mindre stykker (2 cm)
- 250 g hakkede tomater
- 1 teske sukker
- 1 tsk med top salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 403.8 kcal / 1689.3 kJ
- Protein
- 23.3 g
- Tuk
- 27.5 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Sodík
- 554.8 mg