Steak au Poivre (peberbøf)

Steak au Poivre (peberbøf)

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 20min.
4 portioner

Suroviny

  • peberkorn, sorte
    30 g
  • oksekødsfileter (ca. 150 g hver)
    4
  • flydende oksebouillon
    60 g
  • brandy
    40 g
  • fløde, cirka 48 %
    60 g
  • smør i tern
    50 g
  • olivenolie
    2 spsk
  • havsalt
    1 knivspids

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 217 mg
Protein 69 g
Kalorie 4073 kJ / 973 kcal
Tuk 71 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 31 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše