Provencalsk kylling
TM6 TM5 TM31

Provencalsk kylling

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 2 fed hvidløg
  • 2 kviste rosmarin, frisk
  • 80 g ekstra jomfruolivenolie
  • 20 g rødvinseddike
  • ¾ tsk havsalt
  • ¼ tsk sort peber, stødt
  • 750 g kyllingelår, uden skind og ben skåret i stykker (3 cm)
  • 250 g cherrytomater
  • 5 enebær
  • 20 sorte oliven
  • 300 g courgette skåret i stykker (1,5 cm)
  • 200 g aubergine skåret i stykker (1,5 cm)
  • 150 g rød peberfrugt skåret i stykker (1,5 cm)
  • 1000 g vand
  • 20 g basilikumblade (valgfri)
  • 1 citron skåret i skiver

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
487 kcal / 2038 kJ
Protein
30 g
Tuk
37 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
8 g
Sodík
863 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše