Asparges- og dildsuppe, kyllingebøffer og dampede grøntsager

Asparges- og dildsuppe, kyllingebøffer og dampede grøntsager

4.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 55min.
4 portioner

Suroviny

  • løg, hvide halveret
    50 g
  • kartofler skåret i tern (1-2 cm)
    325 g
  • kylling uden skind, skåret i mindre stykker (2-3 cm)
    500 g
  • sød paprika
    ½ teske
  • salt
    1 ½ teske
  • hvidløgspulver
    1 knivspids
  • skalotteløg halveret
    1
  • gulerødder skåret i skiver (ca. 5 mm)
    150 g
  • helbladet spinat, frost
    150 g
  • asparges skåret i mindre stykker
    500 g
  • vand
    600 g
  • grøntsagsbouillon
    1 tsk med top
    1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • peber, friskkværnet
    1 knivspids
  • ekstra jomfruolivenolie
    30 g
  • dild, frisk
    3 kviste

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1022.5 mg
Protein 32.5 g
Kalorie 1710 kJ / 408.8 kcal
Tuk 6.8 g
Vláknina 7 g
Nasycený tuk 19.5 g
Sacharidy 27.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše