Zařízení & příslušenství
Asparges- og dildsuppe, kyllingebøffer og dampede grøntsager
Příprava 20min.
Celkový 55min.
4 portioner
Suroviny
-
løg, hvide halveret50 g
-
kartofler skåret i tern (1-2 cm)325 g
-
kylling uden skind, skåret i mindre stykker (2-3 cm)500 g
-
sød paprika½ teske
-
salt1 ½ teske
-
hvidløgspulver1 knivspids
-
skalotteløg halveret1
-
gulerødder skåret i skiver (ca. 5 mm)150 g
-
helbladet spinat, frost150 g
-
asparges skåret i mindre stykker500 g
-
vand600 g
-
1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon1 tsk med top
-
peber, friskkværnet1 knivspids
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
dild, frisk3 kviste
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1022.5 mg
Protein
32.5 g
Kalorie
1710 kJ /
408.8 kcal
Tuk
6.8 g
Vláknina
7 g
Nasycený tuk
19.5 g
Sacharidy
27.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mindre kød, mere grønt
8 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Safron kartoffelsuppe med kammuslinger
Žádné hodnocení
Spaghetti med græskar og hasselnød
30min.
Bagt løgsuppe med chorizo
Žádné hodnocení
Shakshuka i tomater med mozzarella og quinoa
30min.
Smoothie og pandekager med rismel (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Cremet tomatsuppe og farserede peberfrugter (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med grøntsagssovs
Žádné hodnocení
Bagt kvark med skinke og grøntsager
Žádné hodnocení
Polenta med kylling
Žádné hodnocení
Kyllingelår med peanutsauce og ris
Žádné hodnocení
Crêpes med kylling
Žádné hodnocení
Kylling a la Cubata
Žádné hodnocení