Asparges- og dildsuppe, kyllingebøffer og dampede grøntsager
TM6 TM5 TM31

Asparges- og dildsuppe, kyllingebøffer og dampede grøntsager

4.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

  • 50 g løg, hvide halveret
  • 325 g kartofler skåret i tern (1-2 cm)
  • 500 g kylling uden skind, skåret i mindre stykker (2-3 cm)
  • ½ teske sød paprika
  • 1 ½ teske salt
  • 1 knivspids hvidløgspulver
  • 1 skalotteløg halveret
  • 150 g gulerødder skåret i skiver (ca. 5 mm)
  • 150 g helbladet spinat, frost
  • 500 g asparges skåret i mindre stykker
  • 600 g vand
  • 1 tsk med top grøntsagsbouillon
    nebo 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • 1 knivspids peber, friskkværnet
  • 30 g ekstra jomfruolivenolie
  • 3 kviste dild, frisk

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
408.8 kcal / 1710 kJ
Protein
32.5 g
Tuk
6.8 g
Sacharidy
27.8 g
Vláknina
7 g
Nasycený tuk
19.5 g
Sodík
1022.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše