
Zařízení & příslušenství
Zeleninová omáčka (ortolana)
Příprava 20min
Celkový 1hod. 5min
8 porci
Suroviny
-
rajčat na čtvrtky800 gramů
-
cibule napůl50 gramů
-
stroužek česneku1
-
mrkve na kousky 3–4 cm200 gramů
-
řapíkatého celeru na kousky 3–4 cm50 gramů
-
extra panenského olivového oleje30 gramů
-
cukety na 1–2cm kostky100 gramů
-
papriky na 1–2cm kousky100 gramů
-
lilku na kostky 1–2cm100 gramů
-
vody100 gramů
-
soli1 - 2 čajové lžičky
-
mletého černého pepře1 - 2 špetky
-
čerstvé bazalky8 lístků
-
čerstvého tymiánu jen lístky2 snítky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
75 kcal /
313.5 kJ
Protein
1.5 g
Tuk
4.5 g
Sacharidy
7.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Italské omáčky
8 recept
Česká republika
Česká republika