Dort k 10. výročí Cookidoo

3.7 3 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
16 porcí

Suroviny

Krém
  • 250 gramů krupicového cukru
  • 50 gramů smetany ke šlehání, 33 % tuku
  • 180 gramů bílé čokolády na malé kousky
  • 50 gramů másla na kousky, pokojové teploty
  • 100 gramů mascarpone
Korpus
  • 150 gramů cukru
  • 100 gramů hnědého cukru
  • 250 gramů másla na kousky, pokojové teploty, plus navíc na vymazání
  • 1 vanilkový lusk pouze vyškrábnutá semínka
  • 6 vajec
  • 200 gramů mléka
  • 350 gramů hladké mouky plus navíc na vysypání
  • 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
Šlehačka a dekorace
  • 400 gramů smetany ke šlehání, 33 % tuku vychlazené
  • 16 gramů ztužovače šlehačky
  • 500 gramů směsi čerstvého ovoce na ozdobu

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 7 g
Kalorie 2378.1 kJ / 568.4 kcal
Tuk 33.8 g
Vláknina 1.2 g
Sacharidy 61.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...