Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 ½ oz yellow onions, halved
- 2 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 3 ½ oz leeks, cut into pieces (1 in.)
-
3 ½
oz celery, cut into pieces (1 in.)
nebo 3 ½ oz celeriac, cut into pieces (1 in.) -
3 ½
oz beef jerky, sliced into strips (¾ in.), (see Tip)
nebo 3 ½ oz Swiss air-dried beef, e.g. Bündnerfleisch, sliced into strips (¾ in.), (see Tip) - 1 oz unsalted butter
- 2 ½ oz pearl barley
- 42 oz water
- 2 vegetable stock cubes
- 3 ½ oz heavy whipping cream
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch fresh ground pepper, to taste
- ½ bunch fresh flat leaf parsley (approx. 2 tsp), leaves only, finely chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1137 kJ / 273 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 Min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Green Bean Casserole
1h 30min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Chicken Étouffée
1 Std. 25 Min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1h 30min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 Min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 Min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min