Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 200 g di farina tipo 00 (12% di contenuto proteico) + q.b.
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 500 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di verdure miste (ed. porri, cipolle, carote, zucchine, cavoli,...) a pezzi (vedere consigli)
- burro q.b.
- 80 g di Gruviera a pezzi (vedere varianti)
- 2 uova
- 300 g di formaggio fresco spalmabile
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
-
3 - 4
rametti di timo fresco, le foglioline (vedere varianti)
nebo ½ cucchiaino di timo secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1670 kJ / 399.1 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 25.5 g
- Tuk
- 27.5 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 625.2 mg
Alternativní recepty
Torta salata porri e bietole
1h 30 min
Quiche ai finocchi e porri
1 godz. 10 min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 Min
Torta salata di grano saraceno con porri (senza glutine)
1h 40 min
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20 min
Torta salata di zucca e spinaci
1 godz. 50 min
Torta salata patate dolci e peperoni
2 godz. 10 min
Galette integrale alle verdure
1h 30 min
Millefoglie vegetariana
1h 30 min
Verdurine in sfoglia
1 Std.
Torta salata agli spinaci
1h 30 min
Tortino di fagiolini e patate
1h 30 min