
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di pane raffermo a pezzi
- 200 g di acqua
- 1 cetriolo pelato e a pezzi
- 400 g di pomodori maturi a pezzi
- ½ cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per servire
- 1 cucchiaino di aceto bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 5 foglie di basilico fresco + q.b. per servire
- 200 g di Feta
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 389 kcal / 1627.5 kJ
- Protein
- 15.1 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 42 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Sodík
- 977.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tzatziki
20min
Pappa al pomodoro con stracciatella
45min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1hod. 10min
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45min
Panzanella con mandorle e acciughe
2hod. 30min
Crostini con crema piccante ai ceci
40min
Mousse ricotta alle erbe e miele
10min
Hummus di fagioli e yogurt
15min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Pici all'aglione
1hod. 25min
Pappa al pomodoro
35min
Tris di salse per aperitivo
30min