Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di pane raffermo a pezzi
- 200 g di acqua
- 1 cetriolo, pelato e a pezzi
- 400 g di pomodori maturi a pezzi
- ½ cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per servire
- 1 cucchiaino di aceto bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 5 foglie di basilico fresco + q.b. per servire
- 200 g di Feta
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1627.5 kJ / 389 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 977.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1 Std.
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 Min
Gnudi toscani
40 Min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 min
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45 Min
Panzanella con mandorle e acciughe
2 godz. 30 min
Insalata di pane fritto e melone giallo
25 min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10min
Crostini di pane al sesamo con salsa ai 2 pomodori
4h 15min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 Min
Pesto rosso
15 min
Pappa al pomodoro
35min