Kompatibilní verze
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di pecorino Romano
- 1000 g di acqua
- 150 g di cavoletti di Bruxelles a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di speck a listarelle
- 2 uova
- 50 g di ricotta, ben scolata dal siero
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 615 kJ / 147 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 godz.
Polpettone di pollo e zucca farcito
1 godz. 30 min
Torta salata porri e bietole
1 godz. 30 min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1u. 10min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1 Std. 15 Min
Bignè con crema di asparagi
1 godz. 30 min
Flan al topinambur
40 Min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1 godz. 30 min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min