
Kompatibilní verze
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di pecorino Romano
- 1000 g di acqua
- 150 g di cavoletti di Bruxelles a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di speck a listarelle
- 2 uova
- 50 g di ricotta ben scolata dal siero
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 147 kcal / 615 kJ
- Protein
- 8.3 g
- Tuk
- 1.7 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Tortino di fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 Min
Sformatini ai porri
55 Min
Flan di carote
50 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Flan di cavolfiore
45 Min
Flan al topinambur
40 Min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1 Std. 15 Min
Sformatini di finocchi
1 Std. 30 Min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Flan al cavolo viola
55 Min