Kompatibilní verze
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di pecorino Romano
- 1000 g di acqua
- 150 g di cavoletti di Bruxelles a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di speck a listarelle
- 2 uova
- 50 g di ricotta, ben scolata dal siero
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 615 kJ / 147 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Flan al topinambur
40 min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1 godz. 30 min
Parmigiana di sedano rapa
2h
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 godz. 10 min
Lasagne al radicchio
2h
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1h 15min
Flan al cavolo viola
55 min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 godz. 30 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min