Kompatibilní verze
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di pecorino Romano
- 1000 g di acqua
- 150 g di cavoletti di Bruxelles a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di speck a listarelle
- 2 uova
- 50 g di ricotta, ben scolata dal siero
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 615 kJ / 147 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Sformato di cavolfiore e spinaci
1h
Tortino di fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Clafoutis fiori di zucca e salmone
45min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 Std. 30 Min
Sformatini di finocchi
1 Std. 30 Min
Sformatini ai porri
55 Min
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1h
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 min
Flan al cavolo viola
55 Min
Rabaton
1h
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min