
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 400 g di patate pelate e a cubetti (2x2 cm)
- 300 g di fagiolini verdi freschi puliti
- 60 g di cipolla a pezzi
- 100 - 120 g di burro a pezzi
- 200 g di formaggio tipo Casera a tocchetti
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 484.8 kcal / 2028.4 kJ
- Protein
- 14.4 g
- Tuk
- 38 g
- Sacharidy
- 24.3 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 27.8 g
- Sodík
- 1.2 mg
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana
1hod. 15min
Polenta e bruscitti
2hod. 20min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2hod. 10min
Malfatti bergamaschi
40min
Risotto alla monzese
35min
Polenta taragna
1hod. 15min
Cassoeula
1hod. 25min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto alla valdostana
35min
Polenta al formaggio
1hod.
Pizzoccheri
50min