Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (2x2 cm)
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 60 g di cipolla a pezzi
- 100 - 120 g di burro a pezzi
- 200 g di formaggio tipo Casera a tocchetti
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2028.4 kJ / 484.8 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 24.3 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 27.8 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 1.2 mg
Alternativní recepty
Polenta al formaggio
1 Std.
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Pisarei e faśö
35min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1h 5min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Polenta e bruscitti
2h 20 min
Crespelle alla valdostana
2 Std.
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2h 10 min
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45 Min
Risotto al Barolo
30 min
Polenta taragna
1 Std. 15 Min
Pizzoccheri
50min