Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di chicchi di quinoa rossa
- 1000 g di acqua
- 50 g di cipolla, a metà
- 3 spicchi di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 40 g di riso basmati
- 1 cucchiaino di cumino in polvere + q.b.
- 300 g di foglie di bietola, senza la parte bianca, a pezzi
-
500
g di brodo di pollo
nebo 500 g di brodo vegetale - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ limone, il succo spremuto fresco
- 100 g di fagioli neri in scatola, sgocciolati
- 100 g di yogurt naturale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 115.8 kJ / 27.7 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 3.7 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppetta di ceci
45 min
Zuppa di lenticchie rosse
50 min
Purea di ceci con spinacini piccanti
40 min
Zuppa di bietole
35 min
Zuppa di lenticchie e spinaci
1h 10 min
Vellutata di cavolfiore
50 min
Zuppa al profumo di curcuma
1h
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Vellutata d'inverno
50 min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35 min
Vellutata di zucca e patate con merluzzo all'arancia
1u. 50min
Passato di lenticchie rosse e tonno
40 min