Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di zucchero
- 100 g di caffè espresso freddo
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco (vedere consigli)
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (6x4x1 cm)
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di aceto
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 6831 kJ / 1631 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 254 g
- Tuk
- 66 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Cioccolato plastico
12h
Gelatine di soia al caffè
4h
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo (TM6)
1h
Crème caramel (TM6)
4h
Crème caramel al Varoma
3h
Bignè craquelin
2 godz.
Latte condensato
1h
Alberello di bignè con crema diplomatica
2 godz.
Caramello salato
1h
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min
Salsa al caramello (TM6)
1h 30 min
Caramello liquido
35min