Saus béarnaise

Saus béarnaise

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 15min.
4 porsi

Suroviny

  • bawang merah potong bagi dua
    50 g
  • tarragon, segar daun saja
    1 tangkai
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar (disarankan tarragon vinegar)
    1 sdm
  • mentega tawar potong kecil-kecil
    200 g
  • kuning telur
    4
  • garam
    1 sdt
  • lada hitam bubuk
    1 jumput

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 porsi

Protein 15 g
Kalorie 7666 kJ / 1833 kcal
Tuk 192 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše