Zařízení & příslušenství
Ketchup tomat
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
1200 gram
Suroviny
-
1000 g tomat utuh, kalengantomat matang potong bagi empat1000 g
-
paprika merah potong kecil-kecil180 g
-
bawang bombai merah130 g
-
siung bawang putih2
-
red wine vinegar100 g
-
bay leaf (daun salam Eropa) segar1
-
pala bubuk1 jumput
-
lada hitam bubuk¼ sdt
-
cabai cayenne bubuk¼ - ½ sdt
-
paprika1 sdt
-
garam1 sdt
-
madu100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1200 gram
Protein
15 g
Kalorie
2612 kJ /
620 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
22.3 g
Sacharidy
123 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Buku Masak Dasar
173 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Steak Sauce
Žádné hodnocení
Sambal Petis
25min.
Sambal Ijo
20min.
Sambal Kacang Mede
25min.
Sambal Dadak
10min.
Sambal Cibiuk
10min.
Sambal Asam Udeung Aceh
10min.
Sambal Kecap
10min.
Selai Kacang
5min.
Saus Béchamel Keju (TM6 - 1100 g)
Žádné hodnocení
Saus Béchamel Keju (TM6 - 600 g)
15min.
Saus Choron (Béarnaise Tomat)
20min.