Purée de légumes racines au romarin

Purée de légumes racines au romarin

4.7 69 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 portions

Suroviny

  • 500 g d'eau
  • 200 g de carottes coupées en morceaux (environ 2-3 cm)
  • 500 g de patates douces coupées en morceaux (environ 2-3 cm)
  • 500 g de pommes de terre coupées en morceaux (environ 2-3 cm)
  • 1 c. à café de sel
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour la finition
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu
  • 2 - 3 pincées de romarin déshydraté et haché et un peu pour la finition

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 464.8 mg
Protein 3.3 g
Kalorie 811.7 kJ / 194 kcal
Tuk 5.2 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 0.7 g
Sacharidy 34.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...