
Kompatibilní verze
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de beurre
- 200 g de champignons de Paris frais en lamelles épaisses
- 350 g de lait
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 125 g de polenta
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de parmesan râpé
- 4 brins de thym frais
- 90 g de viande des Grisons
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 383 kcal / 1603 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 29 g
Alternativní recepty
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Polenta au gorgonzola
25min
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2hod.
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Polenta crémeuse aux épinards
35min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Veau bolognaise et polenta
35min
Polenta aux olives et tomates confites
45min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25min