Kompatibilní verze
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de beurre
- 200 g de champignons de Paris frais, en lamelles épaisses
- 350 g de lait
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 125 g de polenta
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de parmesan râpé
- 4 brins de thym frais
- 90 g de viande des Grisons
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1603 kJ / 383 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Veau bolognaise et polenta
35min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1h
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Polenta crémeuse aux épinards
35min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2h
Polenta au gorgonzola
25min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min