Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 magrets de canard avec la peau (250-300 g chacun, 2,5-3 cm d'épaisseur)
- 1200 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1306.8 kJ / 312 kcal
- Protein
- 24.8 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 23.3 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 55 mg
Alternativní recepty
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Caramel liquide
25 Min
Yaourt nature au Varoma
12h
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2h 45min
Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)
2小时
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20min
Foie gras sous-vide
72 Std.
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 Std. 10 Min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1 Std. 45 Min