Sous-vide magrets de canard

Sous-vide magrets de canard

4.8 26 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
4 portions

Suroviny

  • 4 magrets de canard avec la peau (250-300 g chacun, 2,5-3 cm d'épaisseur)
  • 1200 g d'eau
  • 30 g de jus de citron

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 55 mg
Protein 24.8 g
Kalorie 1306.8 kJ / 312 kcal
Tuk 23.3 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 6.3 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...