
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 magrets de canard avec la peau (250-300 g chacun, 2,5-3 cm d'épaisseur)
- 1200 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 312 kcal / 1306.8 kJ
- Protein
- 24.8 g
- Tuk
- 23.3 g
- Sacharidy
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Sodík
- 55 mg
Alternativní recepty
Magret de canard et sabayon à l'orange
2hod. 20min
Cuisses de poulet sous-vide
1hod. 30min
Sous-vide filets de poulet
1hod. 55min
Sous-vide côtes de porc
2hod. 50min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1hod. 5min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1hod. 20min
Foie gras sous-vide
72hod.
Poires sous-vide à la cannelle
2hod. 5min
Yaourt nature au Varoma
12hod.
Saumon teriyaki sous-vide
1hod. 20min
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2hod. 30min
Caramel liquide
25min