Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 magrets de canard avec la peau (250-300 g chacun, 2,5-3 cm d'épaisseur)
- 1200 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1306.8 kJ / 312 kcal
- Protein
- 24.8 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 23.3 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 55 mg
Alternativní recepty
Rissoler lardons et champignons
20 min
Foie gras sous-vide
72 Std.
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20 min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12h 25min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8 godz. 45 min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 Std. 10 Min
Rissoler des échalotes
20 min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1 godz. 45 min
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20min
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2 godz. 30 min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min