
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lentejas pardinas
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 50 g de pimiento verde en trozos de 2-3 cm
- 100 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 50 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
- 1 - 2 dientes de ajo
- 1 cucharada de pimentón
- 30 - 50 g de arroz de grano redondo
- 1 chorizo asturiano (100 g)
- 1 morcilla asturiana (100 g)
- 100 g de tocino entreverado curado en trozos de 2 cm
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1000 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 686 kcal / 2872 kJ
- Protein
- 34.7 g
- Tuk
- 34.5 g
- Sacharidy
- 61.3 g
- Vláknina
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 10.6 g
- Sodík
- 1457.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico
1hod.
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2hod.
Arroz blanco (Cocción de arroz)
40min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
40min
Lentejas estofadas
3hod.
Judías blancas con chorizo
50min
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1hod. 10min
Rabo de ternera a la Maestranza
6hod.
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1hod. 15min
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1hod.
Arroz cremoso de pollo y verduras
25min
Albóndigas de pollo con patatas a la importancia (Cocción lenta)
2hod. 10min