Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 85 g de aceite de oliva
- 3 diente de ajo en laminas
- 300 g de calamares frescos en trozos de 2 cm
- 8 gambones crudos enteros
- 200 g de vino blanco
- 350 g de agua
- 500 g de mejillones frescos limpios medianos
- 200 g de cebolla en trozos de 2 cm
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- ½ cucharadita de colorante alimentario
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de pulpa de pimiento choricero
- 300 g de arroz de grano redondo
- 1 - 2 pellizcos de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2387 kJ / 571 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Sacharidy
- 63.6 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 501.6 mg
Alternativní recepty
Masa de pan básica
1 godz.
Salmón con patatas y calabacín
1 godz. 15 min
Lasaña 3.0
1h 30min
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50min
Paella (Cocción de arroz)
55min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1h 40min
Paella del senyoret
1h 30min
Arroz con calamares en su tinta
30 min
Arroz negro con gambones y sepia
45 min
Arroz con sepia y cigalas
1 godz.
Paella de marisco
50min