Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3300 g de agua
- 6 huevos (M)
- 100 g de puerro en trozos
- 80 g de zanahoria en trozos
- 60 g cebolla en trozos
- 80 g de apio en trozos
- 500 g de huesos de jamón ibérico lavados
- 100 - 150 g de jamón ibérico en lascas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1079 kJ / 257 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Tuk
- 13.9 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 977.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 Min
Hamburguesas pulled pork con coleslaw (Cocción lenta)
5h
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50min
Vinagre de grosella y manzana
4 godz. 20 min
Panceta con puré de coliflor tostada (Al vacío)
5 Std. 20 Min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10min
Sopa francesa de cebolla
1 Std.
Hamburguesas muñeco de nieve
1 Std. 10 Min
Ensalada de lentejas y coliflor asada
1 Std.
Crujientes de carrillera ibérica al vino tinto con dátiles
2h 20 min
Vichyssoise de guisantes con chispa
40 Min
Consomé a la reina
50min