Onsen Tamago en caldo de ibérico al vacío

Onsen Tamago en caldo de ibérico al vacío

4.2 18 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 45min.
6 raciones

Suroviny

  • 3300 g de agua
  • 6 huevos (M)
  • 100 g de puerro en trozos
  • 80 g de zanahoria en trozos
  • 60 g cebolla en trozos
  • 80 g de apio en trozos
  • 500 g de huesos de jamón ibérico lavados
  • 100 - 150 g de jamón ibérico en lascas

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 977.2 mg
Protein 26.8 g
Kalorie 1079 kJ / 257 kcal
Tuk 13.9 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 4.5 g
Sacharidy 6.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...