
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3300 g de agua
- 6 huevos (M)
- 100 g de puerro en trozos
- 80 g de zanahoria en trozos
- 60 g cebolla en trozos
- 80 g de apio en trozos
- 500 g de huesos de jamón ibérico lavados
- 100 - 150 g de jamón ibérico en lascas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 257 kcal / 1079 kJ
- Protein
- 26.8 g
- Tuk
- 13.9 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Sodík
- 977.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Conserva de tomates asados y miel
45min
Chuletas de cordero con salsa de hierbas (Al vacío)
2hod. 45min
Solomillo de cerdo al estilo coreano (Al vacío)
4hod. 50min
Panceta con puré de coliflor tostada (Al vacío)
5hod. 20min
Salmonetes con crema de espárragos y limonada de lombarda
40min
Gulash y buñuelos de pan con guarnición de lombarda
2hod.
Crema verde de verduras
45min
Crema en cóctel de sopa castellana
50min
Crema parmentier de setas shiitake
35min
Mejillones al jengibre
25min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4hod.
Arroz rojo de carabineros
1hod.