Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de chorizo semicurado en rodajas
- 1400 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 800 g de pulpo congelado crudo (previamente descongelado) en 6 tentáculos
- 1 pellizco de pimentón
- 400 g de fabes cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 2 cucharaditas de aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 757 kJ / 181 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 5.1 g
- Tuk
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 610.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13 Std.
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20h
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21h
Caldo gallego de grelos
4 Std. 10 Min
Trucha con crema bretona y chips de verduras (Al vacío)
1h 30min
Jarrete de ternera braseado a baja temperatura con guarnición de verduras
26 godz.
Rodaballo con arroz y pimientos del piquillo
45 min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Noodles y panceta de cerdo con salsa de chile y sésamo (Cocción lenta)
4h 25min
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2hod. 50min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15 Std. 50 Min
Fabada asturiana de mazapán
2 godz.