Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de chorizo semicurado en rodajas
- 1400 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 800 g de pulpo congelado crudo (previamente descongelado) en 6 tentáculos
- 1 pellizco de pimentón
- 400 g de fabes cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 2 cucharaditas de aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 757 kJ / 181 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 5.1 g
- Tuk
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 610.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13h
Arroz caldoso
1h 15min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21h
Fumet de pescado y gambas
20min
Menú: Crema de espárragos y calabacín - Rape al vermut - Papillotes de plátano con chocolate para dos
1h
Atún Wellington con salsa de piquillos
2 Std. 20 Min
Chocolate con picatostes (Focaccia con dip de morcilla)
3 godz. 30 min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 min
Barras de trigo y espelta con masa madre
21h
Arroz negro con calamares (HESTAN CUE)
40min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1 Std. 30 Min