Pulpo con fabes y chorizo al vacío

Pulpo con fabes y chorizo al vacío

4.2 5 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 45min.
6 raciones

Suroviny

  • 40 g de chorizo semicurado en rodajas
  • 1400 g de agua
  • 30 g de zumo de limón
  • 800 g de pulpo congelado crudo (previamente descongelado) en 6 tentáculos
  • 1 pellizco de pimentón
  • 400 g de fabes cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
  • 2 cucharaditas de aceite de oliva

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 610.9 mg
Protein 26 g
Kalorie 757 kJ / 181 kcal
Tuk 6.3 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 1.4 g
Sacharidy 5.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...