Magret de pato con salsa de soja y mirin (HESTAN CUE)

Magret de pato con salsa de soja y mirin (HESTAN CUE)

4.9 29 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
4 raciones

Suroviny

  • dientes de ajo
    3
  • de jengibre fresco (aprox. 1 cm)
    1 trozo
  • de zumo de naranja
    100 g
  • de miel
    25 g
  • de salsa de soja
    10 g
  • de pimienta molida
    3 pellizco
  • de maicena
    1 cucharadita
  • de agua
    75 g
  • de mirin
    25 g
  • magrets de pato con piel sin hueso (de 1,5 a 3,5 cm de grosor)
    2
  • de sal
    2 pellizcos
  • de tomillo fresco
    1 ramita
  • de flor de sal
    2 pellizcos
    2 pellizcos sal en escamas

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 491 kcal / 2053 kJ
Protein 21.3 g
Tuk 41.3 g
Sacharidy 8.4 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 5.4 g
Sodík 573.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...