Magret de pato con salsa de soja y mirin

Magret de pato con salsa de soja y mirin

4.9 31 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 raciones

Suroviny

  • 2 magrets de pato con piel sin hueso (de aprox. 1,5-3,5 cm de grosor)
  • 1 diente de ajo
  • 1 trozo de jengibre fresco (aprox. 1 cm)
  • 100 g de zumo de naranja
  • 25 g de miel
  • 10 g salsa de soja
  • 3 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 1 cucharadita de maicena
  • 75 g de agua
  • 25 g de mirin
  • 2 pellizcos de sal en escamas

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 573.3 mg
Protein 21.3 g
Kalorie 2053 kJ / 491 kcal
Tuk 41.3 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 5.4 g
Sacharidy 8.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...