Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de mantequilla al cilantro
- 5 g de hojas de cilantro fresco
- 1 diente de ajo
- 120 g de mantequilla fría, en dados de 1 cm
- 1 - 2 pellizcos de guindilla seca desmenuzada
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 10 g de zumo de lima
Salsa al azafrán
- 30 g de chalota
- 1 diente de ajo
- 20 g de mantequilla
- ½ cucharadita de harina de trigo
- 150 g de caldo de pescado
- 8 - 10 hebras de azafrán
- 1 pellizco de sal
Vieiras
- 24 vieiras, sin coral (ver sugerencia)
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- cebollino fresco, picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 281 kJ / 67 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 146.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bisque de langostinos a la vainilla
1u.
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50min
Rulos de salmón
1 godz. 35 min
Spritz de granada
1u.
Croqueta de gambón y berberecho en vaso
20min
Volovanes con marisco y rape
1h 10 min
Txangurro
1h 10 min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1u.
Vieiras gratinadas
25 min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1h 40min
Crema de gambones
45min