
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g svampe, tørrede
- vand kogende, til at bløde svampe op med
- 1 gulerod (ca. 110 g), skåret i mindre stykker (3-4 cm)
- 1 selleristilk (ca. 50 g), skåret i mindre stykker (3-4 cm)
- 1 løg, brune (ca. 150 g), skåret i kvarte
- 1 fed hvidløg
- 50 g ekstra jomfruolivenolie
- 1000 - 1200 g oksesteg skåret eller bundet i en firkantet form
- 100 g hvidvin, tør
- 100 g vand
- 1 spsk grøntsagsbouillon (se tip)
- ¼ tsk havsalt
- ¼ tsk sort peber, stødt
- 500 - 600 g blandede grøntsager (f.eks. kartoffel, græskar, grønne bønner, broccolini), skåret i mindre stykker (3-4 cm)
- 1 spsk majsmel (valgfrit)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 458 kcal / 1923.5 kJ
- Protein
- 48.9 g
- Tuk
- 19.5 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Vláknina
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Sodík
- 400.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kylling garam masala
50 Min
Lun kylling- og kartoffelsalat
55 Min
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen
Steak au Poivre (peberbøf)
Keine Bewertungen
Oksekødskofta med feta
Keine Bewertungen
Kaloriefattig lasagne
Keine Bewertungen
Bahn mi med kylling
Keine Bewertungen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Keine Bewertungen
Chiang Mai nudler
25 Min
Japansk ramen
Keine Bewertungen