![Kyllingebryst pizzaiola Kyllingebryst pizzaiola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DA859632-3E3A-4D9A-956D-7D1DECD3C728/Derivates/F5BDD456-732F-4A44-935F-F7E8EF1D19CD.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g kyllingebryst, uden skind
- ½ tsk salt, efter smag
- ½ tsk sort peber, stødt, efter smag
- 200 g edam ost eller anden halvfast ost (fx gruyere emmentaler, fontina), skåret i mindre stykker
- 30 g olivenolie
- 150 g løg, skåret i halve
- 2 fed hvidløg
- 600 g hakkede tomater fra dåse eller friske
-
1
tsk med top fond, hjemmelavet
nebo 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) - 1 tsk sukker
- 1 ½ tsk oregano, tørret
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1386 kJ / 331 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.6 g