Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de harina de fuerza
- 5 g de sal
- 30 g de azúcar
- 12 g de levadura prensada fresca
- 3 huevos
- 25 g de leche fría
- 145 g mantequilla a temperatura ambiente, en trozos pequeños
- 250 g de agua
- 4 cucharadas de azúcar perla
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1042 kJ / 249 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 26.8 g
- Tuk
- 13.6 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 217 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coca de ensaimada con sobrasada
10hod. 30min
Fougasse con masa madre
14h 30min
Sobaos
30 Min
Tarta de naranja confitada
2h 30min
Tronco de chocolate
2 Std.
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13 godz.
Pastel ruso con praliné de avellanas
3h 20min
Rollos de brioche salados
1h 20min
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11hod.
Baguettes parisiennes
15 godz. 30 min
Coulant de chocolate
25 Min
Pan gallego con masa madre
15 godz. 30 min