![El brioche de Paco Torreblanca El brioche de Paco Torreblanca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9bb5a04b-d5b6-4692-8868-c61b4ef2c3ac/Derivates/b62910eb-981e-4705-be3d-3eeddd349002.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de harina de fuerza
- 5 g de sal
- 30 g de azúcar
- 12 g de levadura prensada fresca
- 3 huevos
- 25 g de leche fría
- 145 g mantequilla a temperatura ambiente, en trozos pequeños
- 250 g de agua
- 4 cucharadas de azúcar perla
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1042 kJ / 249 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 26.8 g
- Tuk
- 13.6 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 217 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Cuernos de brioche
2 godz. 30 min
Baguettes parisiennes
15h 30 phút
Panecillos de cerveza con queso cheddar
2h
Panecillos de agua
2h
Buñuelos de pixín
30 min
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23h
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11h
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Roscón de rosas
4 Std.
Corona de brioche con crema de whisky
5 Std.
Panecillos de leche
4h 30min