
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de harina de fuerza
- 5 g de sal
- 30 g de azúcar
- 12 g de levadura prensada fresca
- 3 huevos
- 25 g de leche fría
- 145 g mantequilla a temperatura ambiente, en trozos pequeños
- 250 g de agua
- 4 cucharadas de azúcar perla
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 249 kcal / 1042 kJ
- Protein
- 5.3 g
- Tuk
- 13.6 g
- Sacharidy
- 26.8 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 217 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trenza de leche
2hod. 30min
Minirroscón de Reyes
3hod.
Coca de Sant Joan
1hod.
Brioche
8hod.
Panettone con chocolate y naranja
3hod. 20min
Buñuelos de viento
1hod.
Rosquillas listas y tontas (Madrid)
1hod. 15min
Panettone de avellanas y marron glacé
18hod. 10min
Mini baguettes rústicas
16hod. 30min
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11hod.
Larpeira
1hod. 55min
Roscón de Reyes
4hod.