Gryderet med kalvekød

Gryderet med kalvekød

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 10min.
6 portioner

Suroviny

  • fed hvidløg
    1
  • timian, frisk
    1 kviste
  • laurbærblade, tørrede
    2
  • selleristilk skåret i mindre stykker
    1
  • bredbladet persille, frisk
    1 bundt
  • porrer skåret i skiver (1,5 cm)
    100 g
  • gulerødder skåret i skiver (1,5 cm)
    150 g
  • salt juster efter smag
    1 tsk
  • hvid peber, stødt juster efter smag
    1 tsk
  • vand
    900 g
  • kalvekød (2-3 cm)
    1000 g
  • champignoner, friske skåret i kvarte eller sjettedele
    500 g
  • smør
    50 g
  • hvedemel
    50 g
  • fløde, 35 %
    100 g
  • æggeblommer
    2

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 34.8 g
Kalorie 1892 kJ / 454 kcal
Tuk 30.7 g
Sacharidy 9.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše