
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 fed hvidløg
- 1 kviste timian, frisk
- 2 laurbærblade, tørrede
- 1 selleristilk skåret i mindre stykker
- 1 bundt bredbladet persille, frisk
- 100 g porrer skåret i skiver (1,5 cm)
- 150 g gulerødder skåret i skiver (1,5 cm)
- 1 tsk salt juster efter smag
- 1 tsk hvid peber, stødt juster efter smag
- 900 g vand
- 1000 g kalvekød (2-3 cm)
- 500 g champignoner, friske skåret i kvarte eller sjettedele
- 50 g smør
- 50 g hvedemel
- 100 g fløde, 35 %
- 2 æggeblommer
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 454 kcal / 1892 kJ
- Protein
- 34.8 g
- Tuk
- 30.7 g
- Sacharidy
- 9.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffelmos med kødsovs og gulerod
50 min
Dampet kylling med feta- og kålsalat
No ratings
Cider-saltede svinekoteletter med æbledressing
2 h 20 min
Svinemørbrad med fennikelcreme og rodfrugtpuré
1 h
Kødboller i tomatsauce med ris
No ratings
Sursøde spareribs
No ratings
Sticky sesamkylling
40 min
Farsbrød
No ratings
Kyllingestrimler i tomatsauce (tinga de pollo)
30 min
Piri Piri kylling med salat
No ratings
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
No ratings
Provencalsk kylling
No ratings