
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g kalvebrisler
- 750 g vand, koldt
- 250 g hvid eddike
- 600 g vand
- isterninger
- 2 fed hvidløg
- 30 g olivenolie
- 300 g forårsløg skåret i mindre stykker
- 1 - 2 knivspidser salt juster efter smag
- 1 - 2 knivspidser sort peber, stødt juster efter smag
- 100 g hvidvin
- 100 g fløde
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 545 kcal / 2280 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 45 g
- Sacharidy
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffelmos med kødsovs og gulerod
50 Min
Dampet kylling med feta- og kålsalat
Keine Bewertungen
Cider-saltede svinekoteletter med æbledressing
2 Std. 20 Min
Svinemørbrad med fennikelcreme og rodfrugtpuré
1 Std.
Kødboller i tomatsauce med ris
Keine Bewertungen
Sursøde spareribs
Keine Bewertungen
Sticky sesamkylling
40 Min
Farsbrød
Keine Bewertungen
Kyllingestrimler i tomatsauce (tinga de pollo)
30 Min
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen