
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g græskarkerner
- 60 g peanuts, usaltede og tørristede
- 80 g salatblade iceberg , skåret i mindre stykker
- 100 - 150 g spinatblade, friske groft hakkede
- 1 forårsløg kun grøn del
- 1 kvist koriander, frisk kan undlades
- 1 kvist persille, frisk kan undlades
-
1
chili, serrano
nebo jalapeño - 1 knivspids spidskommen, stødt
- 2 spsk salt juster efter smag
-
400
g tomatillos grønne, skåret i halve
nebo 400 g tomater grønne, skåret i halve - 2 fed hvidløg
- 100 g løg
- 20 g olie
- 280 - 400 g vand (se tip)
- 8 kyllingeoverlår, uden skind, med ben
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 269 kcal / 1130 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kylling med peberfrugt og ris
1 Std.
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen
Kylling med honning og blomkålspuré
Keine Bewertungen
Steak au Poivre (peberbøf)
Keine Bewertungen
Oksekødskofta med feta
Keine Bewertungen
Kaloriefattig lasagne
Keine Bewertungen
Bahn mi med kylling
Keine Bewertungen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Keine Bewertungen
Chiang Mai nudler
25 Min
Japansk ramen
Keine Bewertungen