
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g græskarkerner
- 60 g peanuts, usaltede og tørristede
- 80 g salatblade iceberg , skåret i mindre stykker
- 100 - 150 g spinatblade, friske groft hakkede
- 1 forårsløg kun grøn del
- 1 kvist koriander, frisk kan undlades
- 1 kvist persille, frisk kan undlades
-
1
chili, serrano
nebo jalapeño - 1 knivspids spidskommen, stødt
- 2 spsk salt juster efter smag
-
400
g tomatillos grønne, skåret i halve
nebo 400 g tomater grønne, skåret i halve - 2 fed hvidløg
- 100 g løg
- 20 g olie
- 280 - 400 g vand (se tip)
- 8 kyllingeoverlår, uden skind, med ben
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 269 kcal / 1130 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffelmos med kødsovs og gulerod
50 Min
Dampet kylling med feta- og kålsalat
Keine Bewertungen
Cider-saltede svinekoteletter med æbledressing
2 Std. 20 Min
Svinemørbrad med fennikelcreme og rodfrugtpuré
1 Std.
Kødboller i tomatsauce med ris
Keine Bewertungen
Sursøde spareribs
Keine Bewertungen
Sticky sesamkylling
40 Min
Farsbrød
Keine Bewertungen
Kyllingestrimler i tomatsauce (tinga de pollo)
30 Min
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen