Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 80 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 150 g bolbo de funcho cortado em pedaços
- 250 g cenoura cortada em pedaços
- 1 c. sopa de folhas de tomilho fresco
- 6 ovos biológicos
- 1 pitada de pimenta preta
- 30 g vinagre balsâmico
- 550 g pimentos assados
- 85 g feijão-branco cozido escorrido
- 30 g concentrado de tomate
- 800 g caldo de legumes
- ½ c. chá de sal marinho, mais q.b. p/ temperar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1121.5 kJ / 268.1 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 18.9 g
- Tuk
- 17.9 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 316.3 mg
Alternativní recepty
Sopa de brócolos com croutons
1h
Sopa de tomate com quenelles de manjericão e tomate seco
1h 30min
Sopa fria de curgete e parmesão
1h
Dip italiano de queijo
4h 10 min.
Ravioli abertos com abóbora e cogumelos
1h 15 min
Creme de abóbora, cogumelos e castanhas
1h
Creme de grão e couve-flor assados
35 Min
Sopa de alho-francês com croutons
55min
Creme da rama do alho-francês
40min
Sopa de tomate com manjericão
35 Min
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35 Min
Sopa de cenoura e espargos com amêndoa
30 Min