Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olivenolie, til pensling
- 800 g kyllingelår, uden skind og ben, skåret i mindre stykker (3 cm - se tip)
- 250 g ris, jasmin
- 1000 g vand
- 2 tsk salt
- 180 g gulerødder, skåret i skiver (5 mm)
- 100 g sukkerærter
- 1 æg
- 60 g majsmel (se tip)
- 2 tsk paprika
- ½ tsk sort peber, stødt
- 2 fed hvidløg
- 30 g risvin
- 60 g honning
- 20 g chilisauce, rød, sød
- 60 g ketchup, hjemmelavet
- 30 g farin
- 50 g soyasauce (se tip)
- 20 g sesamfrø
- 2 forårsløg, skåret i tynde skiver til pynt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2983.8 kJ / 710.4 kcal
- Protein
- 45.9 g
- Sacharidy
- 85.4 g
- Tuk
- 19.7 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 2303.9 mg