
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fyld
- 100 g løg skåret i kvarte
- 20 g rapsolie
- 320 - 350 g oksekød kogt og skåret i mindre stykker (se tip)
- 40 - 50 g gulerødder kogt og skåret i mindre stykker (se tip)
- ½ tsk salt
- ½ tsk sort peber, stødt
- ¼ - ½ tsk merian, frisk
Pierogi
- 250 g vand plus ekstra til tilberedning af pierogi
- 1 æg
- 20 g rapsolie
- 560 g hvedemel til at drysse med
- 1 knivspids salt til tilberedning af pierogi
- vand til tilberedning af pierogi
- salt til tilberedning af pierogi
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 479 kcal / 2006 kJ
- Protein
- 20.3 g
- Tuk
- 12.1 g
- Sacharidy
- 74.3 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffelmos med kødsovs og gulerod
50 min
Kylling garam masala
50 min
Hurtige gyros med tzatziki
15 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
Brak ocen
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen