![Pierogi med kød Pierogi med kød](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/78364EF9-E767-420B-B743-6A842C847890/Derivates/13a85c83-72a7-449a-be50-623190fe3ce3.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fyld
- 100 g løg, skåret i kvarte
- 20 g rapsolie
- 320 - 350 g oksekød, kogt og skåret i mindre stykker (se tip)
- 40 - 50 g gulerødder, kogt og skåret i mindre stykker (se tip)
- ½ tsk salt
- ½ tsk sort peber, stødt
- ¼ - ½ tsk merian, frisk
Pierogi
- 250 g vand, plus ekstra til tilberedning af pierogi
- 1 æg
- 20 g rapsolie
- 560 g hvedemel, til at drysse med
- 1 knivspids salt, til tilberedning af pierogi
- vand, til tilberedning af pierogi
- salt, til tilberedning af pierogi
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2006 kJ / 479 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Sacharidy
- 74.3 g
- Tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 3.1 g