
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fyld
- 100 g løg skåret i kvarte
- 20 g rapsolie
- 320 - 350 g oksekød kogt og skåret i mindre stykker (se tip)
- 40 - 50 g gulerødder kogt og skåret i mindre stykker (se tip)
- ½ tsk salt
- ½ tsk sort peber, stødt
- ¼ - ½ tsk merian, frisk
Pierogi
- 250 g vand plus ekstra til tilberedning af pierogi
- 1 æg
- 20 g rapsolie
- 560 g hvedemel til at drysse med
- 1 knivspids salt til tilberedning af pierogi
- vand til tilberedning af pierogi
- salt til tilberedning af pierogi
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 479 kcal / 2006 kJ
- Protein
- 20.3 g
- Tuk
- 12.1 g
- Sacharidy
- 74.3 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffelmos med kødsovs og gulerod
50min
Kylling garam masala
50min
Hurtige gyros med tzatziki
15min
Piri Piri kylling med salat
Pas d’évaluation
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Pas d’évaluation
Provencalsk kylling
Pas d’évaluation
Kylling med honning og blomkålspuré
Pas d’évaluation
Steak au Poivre (peberbøf)
Pas d’évaluation
Oksekødskofta med feta
Pas d’évaluation
Kaloriefattig lasagne
Pas d’évaluation
Bahn mi med kylling
Pas d’évaluation
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Pas d’évaluation