Pierogi med kød

Pierogi med kød

Žádné hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
6 portioner

Suroviny

Fyld
  • løg skåret i kvarte
    100 g
  • rapsolie
    20 g
  • oksekød kogt og skåret i mindre stykker (se tip)
    320 - 350 g
  • gulerødder kogt og skåret i mindre stykker (se tip)
    40 - 50 g
  • salt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt
    ½ tsk
  • merian, frisk
    ¼ - ½ tsk
Pierogi
  • vand plus ekstra til tilberedning af pierogi
    250 g
  • æg
    1
  • rapsolie
    20 g
  • hvedemel til at drysse med
    560 g
  • salt til tilberedning af pierogi
    1 knivspids
  • vand til tilberedning af pierogi
  • salt til tilberedning af pierogi

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 20.3 g
Kalorie 2006 kJ / 479 kcal
Tuk 12.1 g
Vláknina 3.1 g
Sacharidy 74.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše