Zařízení & příslušenství
Pulled pork burgere
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 50min.
6 portioner
Suroviny
-
fed hvidløg2
-
svinekød, uden ben (5-6 store stykker)800 g
-
løg skåret i halve og skåret i skiver110 g
-
rosmarin, frisk1 kviste
-
vand225 g
-
æblecidereddike170 g
-
grøntsagsbouillon1 tsk
-
salt½ tsk
-
barbecuesauce plus ekstra til servering510 g
-
sort peber, stødt juster efter smag
-
salatblade
-
burgerboller6
-
rødløg skåret i halve og i skiver
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
847 mg
Protein
27 g
Kalorie
1807 kJ /
432 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
6 g
Sacharidy
39 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
50 års jubilæum
50 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Piri Piri kylling med salat
Žádné hodnocení
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Žádné hodnocení
Provencalsk kylling
Žádné hodnocení
Kylling med honning og blomkålspuré
50min.
Steak au Poivre (peberbøf)
Žádné hodnocení
Oksekødskofta med feta
Žádné hodnocení
Kaloriefattig lasagne
Žádné hodnocení
Bahn mi med kylling
Žádné hodnocení
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Žádné hodnocení
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Svinemørbrad med selleripuré og citronsauce (1800 kcal)
Žádné hodnocení