
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 fed hvidløg
- 800 g svinekød, uden ben (5-6 store stykker)
- 110 g løg skåret i halve og skåret i skiver
- 1 kviste rosmarin, frisk
- 225 g vand
- 170 g æblecidereddike
- 1 tsk grøntsagsbouillon
- ½ tsk salt
- 510 g barbecuesauce plus ekstra til servering
- sort peber, stødt juster efter smag
- salatblade
- 6 burgerboller
- rødløg skåret i halve og i skiver
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 432 kcal / 1807 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 39 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 847 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffelmos med kødsovs og gulerod
50min
Dampet kylling med feta- og kålsalat
Žádné hodnocení
Cider-saltede svinekoteletter med æbledressing
2hod. 20min
Svinemørbrad med fennikelcreme og rodfrugtpuré
1hod.
Kødboller i tomatsauce med ris
Žádné hodnocení
Sursøde spareribs
Žádné hodnocení
Sticky sesamkylling
40min
Farsbrød
Žádné hodnocení
Kyllingestrimler i tomatsauce (tinga de pollo)
30min
Piri Piri kylling med salat
Žádné hodnocení
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Žádné hodnocení
Provencalsk kylling
Žádné hodnocení