![Pulled pork burgere Pulled pork burgere](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2F380FD9-92E1-402F-843F-7F3DF464D225/Derivates/73ff3042-02e9-4c85-a956-b015361c7759.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 fed hvidløg
- 800 g svinekød, uden ben (5-6 store stykker)
- 110 g løg, skåret i halve og skåret i skiver
- 1 kviste rosmarin, frisk
- 225 g vand
- 170 g æblecidereddike
- 1 tsk grøntsagsbouillon
- ½ tsk salt
- 510 g barbecuesauce, plus ekstra til servering
- sort peber, stødt, juster efter smag
- salatblade
- 6 burgerboller
- rødløg, skåret i halve og i skiver
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 847 mg