
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g løg skåret i kvarte
- 700 g kartofler skåret i sjettedele ( ca. 1000 g uskrællet)
- 3 æg
- 2 spsk olivenolie
- 1 spsk eddike
- 25 kviste persille, frisk kun blade
- 1 strøget tsk salt
- 1 knivspids peber, stødt
- 1 tsk mynte, tørret (volitelně)
- 50 g rasp
- 1000 g hakket oksekød (eller hakket svinekød eller kylling)
- stegeolie
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 334 kcal / 1396 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffelmos med kødsovs og gulerod
50 min
Dampet kylling med feta- og kålsalat
Brak ocen
Cider-saltede svinekoteletter med æbledressing
2 godz. 20 min
Svinemørbrad med fennikelcreme og rodfrugtpuré
1 godz.
Kødboller i tomatsauce med ris
Brak ocen
Sursøde spareribs
Brak ocen
Sticky sesamkylling
40 min
Farsbrød
Brak ocen
Kyllingestrimler i tomatsauce (tinga de pollo)
30 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen