Snittede portobello-svampe med avocadochimichurri
TM6 TM5 TM31

Snittede portobello-svampe med avocadochimichurri

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 4 portobello svampe, friske (ca. 300 g), stilke fjernet, vand tørret af
  • 4 fed hvidløg
  • 80 g balsamico
  • 80 g ekstra jomfruolivenolie
  • 2 knivspids spidskommen, stødt
  • 2 knivspids sort peber, stødt
  • 1 teske røget paprika, stødt
  • 2 knivspids salt
  • 40 g barbecuesauce
  • 1 skalotteløg halveret
  • ¼ teske chili, tørret i flager
  • 3 kviste koriander, frisk kan undlades
  • 10 kviste persille, frisk kan undlades
  • 25 g citronsaft
  • ½ teske oregano, tørret
  • ½ teske salt
  • 300 g avokado uden skal, skåret i mindre stykker (1-2 cm)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
368.5 kcal / 1541.8 kJ
Protein
4 g
Tuk
31.5 g
Sacharidy
21.5 g
Vláknina
7 g
Nasycený tuk
4.5 g
Sodík
489.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 100 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše