Snittede portobello-svampe med avocadochimichurri

Snittede portobello-svampe med avocadochimichurri

4.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 portioner

Suroviny

  • portobello svampe, friske (ca. 300 g), stilke fjernet, vand tørret af
    4
  • fed hvidløg
    4
  • balsamico
    80 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    80 g
  • spidskommen, stødt
    2 knivspids
  • sort peber, stødt
    2 knivspids
  • røget paprika, stødt
    1 teske
  • salt
    2 knivspids
  • barbecuesauce
    40 g
  • skalotteløg halveret
    1
  • chili, tørret i flager
    ¼ teske
  • koriander, frisk kan undlades
    3 kviste
  • persille, frisk kan undlades
    10 kviste
  • citronsaft
    25 g
  • oregano, tørret
    ½ teske
  • salt
    ½ teske
  • avokado uden skal, skåret i mindre stykker (1-2 cm)
    300 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 489.3 mg
Protein 4 g
Kalorie 1541.8 kJ / 368.5 kcal
Tuk 31.5 g
Vláknina 7 g
Nasycený tuk 4.5 g
Sacharidy 21.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše