
Kompatibilní verze
Snittede portobello-svampe med avocadochimichurri
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 portobello svampe, friske (ca. 300 g), stilke fjernet, vand tørret af
- 4 fed hvidløg
- 80 g balsamico
- 80 g ekstra jomfruolivenolie
- 2 knivspids spidskommen, stødt
- 2 knivspids sort peber, stødt
- 1 teske røget paprika, stødt
- 2 knivspids salt
- 40 g barbecuesauce
- 1 skalotteløg halveret
- ¼ teske chili, tørret i flager
- 3 kviste koriander, frisk kan undlades
- 10 kviste persille, frisk kan undlades
- 25 g citronsaft
- ½ teske oregano, tørret
- ½ teske salt
- 300 g avokado uden skal, skåret i mindre stykker (1-2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 368.5 kcal / 1541.8 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 31.5 g
- Sacharidy
- 21.5 g
- Vláknina
- 7 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Sodík
- 489.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burgere med rødbede og halloumi
Žádné hodnocení
Bulgursalat med rucola, fersken og avocado
Žádné hodnocení
Kartoffelpandekager
45min
Linsebolognese
35min
Svampebolognese med courgette-nudler
Žádné hodnocení
Græskartærte
Žádné hodnocení
Tortilla med courgette og falafler
Žádné hodnocení
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Žádné hodnocení
Spicy aubergine med bulgur
Žádné hodnocení
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Žádné hodnocení
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Žádné hodnocení
Vegetarlasagne
Žádné hodnocení