
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g buntut sapi potong kecil-kecil (4-5 cm)
- 100 g seledri (Chinese celery) potong kecil-kecil (3 cm), tambahkan irisan untuk hiasan
- 800 g air
- 40 g bawang merah
- 20 g siung bawang putih
- 1 sdt lada putih bubuk
-
1
tangkai kayu manis (berkisar 5 cm)
nebo ½ sdt kayu manis bubuk - 1 sdt cengkeh bubuk
- ½ sdt pala bubuk
- 1 bunga lawang
- 40 g minyak zaitun
- 180 g wortel potong kasar (3 cm)
- 180 g kentang potong dadu (3 cm)
- 1 sdm garam
- 1 sdt kaldu sapi bubuk (volitelně)
- 120 g tomat (berkisar 1), potong wedges
- 1 batang daun bawang iris-iris
- 1 sdm bawang goreng untuk hiasan
- 1 jeruk nipis potong bagi dua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 474 kcal / 1983 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 2308 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sup krim jamur
20min
Bola Daging Babi dengan Sawi
25min
Sup Sayur Kuning
50min
Sup Ayam
Žádné hodnocení
Sup Jamur Kurma Merah
Žádné hodnocení
Sup Ubi Cina
25min
Sup Bayam dan Wortel
Žádné hodnocení
Sup Krim Kacang Polong
Žádné hodnocení
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Žádné hodnocení
Kaldu Kulit Bawang Bombai
1hod. 5min
Sup Jamur a la Hungaria
Žádné hodnocení
Tekwan
1hod. 45min