
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 jeruk kupas kulit tipis tanpa empulur, buang biji
- 25 g lentil, merah, kering, split dibilas
- 40 g bawang bombai dipotong bagi empat
- 150 g wortel potong-potong (2 cm)
- 50 g mentega tawar potong dadu
- 700 g kaldu ayam cair
- 50 g jus jeruk
- ¼ sdt pala bubuk
- ½ - 1 sdt garam laut secukupnya
- ¼ sdt lada hitam bubuk
- 250 g bayam segar
- whipping cream untuk penyajian
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 178 kcal / 744 kJ
- Protein
- 4.5 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sup Sayur Kuning
50min
Sup Ayam
Žádné hodnocení
Sup Jamur Kurma Merah
Žádné hodnocení
Sup Ubi Cina
25min
Sup Krim Kacang Polong
Žádné hodnocení
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Žádné hodnocení
Kaldu Kulit Bawang Bombai
1hod. 5min
Sup Jamur a la Hungaria
Žádné hodnocení
Tekwan
1hod. 45min
Sup Labu Kuning dan Santan
Žádné hodnocení
Sup Ayam Janek
Žádné hodnocení
Sup Asam Pedas
55min