Sup Jamur Kurma Merah

Sup Jamur Kurma Merah

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 porsi

Suroviny

  • jujube (kurma merah) dicuci, dikeringkan
    5
  • jahe segar mengiris
    15 g
  • akar gobo kupas, potong-potong (sekitar 2 cm)
    100 g
  • air
    1000 g
  • jagung potong menjadi beberapa bagian (sekitar 2 cm)
    150 g
  • jamur kancing segar akar dibuang, potong-potong
    100 g
  • garam
    ¼ sdt

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Sodík 183.1 mg
Protein 5.1 g
Kalorie 619.9 kJ / 148.2 kcal
Tuk 2.1 g
Vláknina 7.3 g
Nasycený tuk 29.2 g
Sacharidy 29.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše