Sup Jamur Kurma Merah
TM6 TM5

Sup Jamur Kurma Merah

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 5 jujube (kurma merah) dicuci, dikeringkan
  • 15 g jahe segar mengiris
  • 100 g akar gobo kupas, potong-potong (sekitar 2 cm)
  • 1000 g air
  • 150 g jagung potong menjadi beberapa bagian (sekitar 2 cm)
  • 100 g jamur kancing segar akar dibuang, potong-potong
  • ¼ sdt garam

Nutriční hodnoty
na 1 porsi
Kalorie
148.2 kcal / 619.9 kJ
Protein
5.1 g
Tuk
2.1 g
Sacharidy
29.2 g
Vláknina
7.3 g
Nasycený tuk
29.2 g
Sodík
183.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše