Sup Jamur a la Hungaria
TM6 TM5

Sup Jamur a la Hungaria

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 200 g bawang bombai dipotong bagi empat
  • 30 g mentega tawar potong kecil-kecil
  • 30 g tepung terigu
  • 1 sdm paprika bubuk (smoked paprika)
  • 2 sdt paprika manis
  • 2 sdt bubuk kunyit kering
  • 510 g jamur (misalnya cremini, button, boletes), diiris
  • 40 g white wine
  • 510 g air
  • 225 g susu full cream
  • 2 sdt pasta kaldu sayur
  • 1 ½ sdt daun dill kering
  • 1 sdm pure tomat
  • 2 sdt perasan jus lemon segar (volitelně)
  • ½ sdt garam sesuai selera
  • ¼ sdt lada hitam bubuk sesuai selera
  • 4 tangkai dill, segar untuk penyajian
  • 4 sdm krim asam (sour cream) untuk penyajian
  • 1 lemon, disarankan organik diiris, untuk hiasan

Nutriční hodnoty
na 1 porsi
Kalorie
187.8 kcal / 785.8 kJ
Protein
7.3 g
Tuk
11.5 g
Sacharidy
15.5 g
Vláknina
3.4 g
Nasycený tuk
6.8 g
Sodík
350.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše