
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g wortel potong-potong
- 200 g bawang bombai potong-potong
- 20 g minyak zaitun
- 60 g seledri kupas, iris
- 1 sdt garam
- 1 sdt bubuk kunyit kering
- 1 daun salam
- 1200 g air
- 400 g paha ayam, dengan kulit dan tulang
-
60
g pasta, kering, jenis spaghetti patahkan kecil-kecil
nebo 60 g pasta makaroni - 200 g bayam segar potong menjadi bagian-bagian kecil
- 1 jumput lada hitam bubuk
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 360.9 kcal / 1510 kJ
- Protein
- 20.8 g
- Tuk
- 21.6 g
- Sacharidy
- 21.4 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Sodík
- 749.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sup Ayam
Žádné hodnocení
Sup Jamur Kurma Merah
Žádné hodnocení
Sup Ubi Cina
25min
Sup Bayam dan Wortel
Žádné hodnocení
Sup Krim Kacang Polong
Žádné hodnocení
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Žádné hodnocení
Kaldu Kulit Bawang Bombai
1hod. 5min
Sup Jamur a la Hungaria
Žádné hodnocení
Tekwan
1hod. 45min
Sup Labu Kuning dan Santan
Žádné hodnocení
Sup Ayam Janek
Žádné hodnocení
Sup Asam Pedas
55min