![Sup Krim Kacang Polong Sup Krim Kacang Polong](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b81acfbe-43e6-4690-875d-d194905dcbee/Derivates/454cda18-ad80-47e0-bc07-40dd1ae138f2.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g bawang bombai, potong bagi dua
- 20 g mentega
-
1000
g kacang polong segar
nebo 1000 g kacang polong, beku - 600 g air
-
1
sdm pasta kaldu ayam, buatan sendiri
nebo 1 dadu kaldu ayam (untuk 0.5 l) -
200
g crème fraîche
nebo 200 g krim asam (sour cream) - 2 jumput lada hitam remah, sesuai selera
- ½ sdt garam, sesuai selera
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 778 kJ / 187 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 8 g