
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g bawang bombai potong bagi dua
- 20 g mentega
-
1000
g kacang polong segar
nebo 1000 g kacang polong, beku - 600 g air
-
1
sdm pasta kaldu ayam buatan sendiri
nebo 1 dadu kaldu ayam (untuk 0.5 l) -
200
g crème fraîche
nebo 200 g krim asam (sour cream) - 2 jumput lada hitam remah sesuai selera
- ½ sdt garam sesuai selera
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 187 kcal / 778 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Sup Sayur Kuning
50min
Sup Ayam
Žádné hodnocení
Sup Jamur Kurma Merah
Žádné hodnocení
Sup Ubi Cina
25min
Sup Bayam dan Wortel
Žádné hodnocení
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Žádné hodnocení
Kaldu Kulit Bawang Bombai
1hod. 5min
Sup Jamur a la Hungaria
Žádné hodnocení
Tekwan
1hod. 45min
Sup Labu Kuning dan Santan
Žádné hodnocení
Sup Ayam Janek
Žádné hodnocení
Sup Asam Pedas
55min