
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca (Tria)
- 250 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 50 g di farina tipo 0
- 150 g di acqua
Ceci (Ciceri)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 80 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota pelata a pezzi (2cm)
- 30 g di sedano a pezzi
- 400 g di ceci bianchi lessi
- 500 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
Terminare la preparazione
- 1000 g di olio per frittura
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 294 kcal / 1230 kJ
- Protein
- 10.8 g
- Tuk
- 6.9 g
- Sacharidy
- 50.2 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Sodík
- 891.3 mg
Alternativní recepty
Pitta rustica salentina
1 godz. 40 min
Ravioli alle noci con salsa allo Champagne
1 godz. 30 min
Bruschette all'aglio e formaggio vegano
40 min
Menù: Panini ai funghi; zuppa di barbabietola, branzino al sale con verdure arrosto e zabaione alla vodka
1 godz. 45 min
Orecchiette in crema di cime di rapa (Bimby Friend)
25 min
Focaccia a bastone
5 godz.
Frittelle di quinoa e cime di rapa
1 godz. 30 min
Pizzo Salentino con la gialletta
3 godz. 30 min
Pizzi leccesi
6 godz.
Pettole pugliesi
3 godz.
Focaccia barese (TM6)
4 godz.
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.