Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca (Tria)
- 250 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 50 g di farina tipo 0
- 150 g di acqua
Ceci (Ciceri)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 80 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata a pezzi (2cm)
- 30 g di sedano a pezzi
- 400 g di ceci bianchi lessi
- 500 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
Terminare la preparazione
- 1000 g di olio per frittura
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 50.2 g
- Tuk
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 891.3 mg
Alternativní recepty
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1h
Gattò di patate (TM6)
1h 30 min
Minestra di fave con cicoria
50min
Taralli alle cipolle
3h 30 min
Pitta rustica salentina
1h 40 min
Cornetto di Matera
4h 30 min
Virgin cocktail limone e timo
45 min
Torta di bietole e pecorino in padella
1h 20 min
Pucce
7h
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Pettole pugliesi
3h
Focaccia barese TM6
4h