Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca (Tria)
- 250 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 50 g di farina tipo 0
- 150 g di acqua
Ceci (Ciceri)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 80 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata a pezzi (2cm)
- 30 g di sedano a pezzi
- 400 g di ceci bianchi lessi
- 500 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
Terminare la preparazione
- 1000 g di olio per frittura
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 50.2 g
- Tuk
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 891.3 mg
Alternativní recepty
Minestra di fave con cicoria
50 min
Orecchiette in crema di cime di rapa (Bimby Friend)
25min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 Min
Riso al forno con maiale (senza glutine)
1h 30min
Bruschette con verdure e funghi
24h
Focaccia barese TM6
4 Std.
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Panzerotti
5 Std.
Pettole pugliesi
3 Std.
Pasticciotti leccesi
1 godz. 15 min
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Pizza barese ai pomodorini
2h