Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 90 g di zucchero + q.b.
- 300 - 320 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di burro, a pezzi
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 150 g di zucchero
- 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 600 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
Termine della preparazione
- 1 uovo sodo, sbucciato e a metà
- zucchero a velo, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1924 kJ / 460 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 61.4 g
- Tuk
- 19.7 g
- Nasycený tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 188.1 mg
Alternativní recepty
Melanzane alla messinese
30 min
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30min
Biscottini glassati speziati (Pfeffernüsse)
Žádné hodnocení
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Spezzatino speziato con chips di patata americana a Cottura Lenta (TM6)
16 Std. 30 Min
Crumble estivo alla fragola e yogurt
20min
Bocconcini di pollo piccanti
45 min
Filetti di sgombro all'arancia
40min
Crostata ripiena alle mele
2 godz.
Minestra di pasta, patate e cozze
40min
Torta sbrisolona al cioccolato (vegan)
1h 30min
Praline al tiramisù e cioccolato
1h 30min