Scarcedda lucana

Scarcedda lucana

4.2 5 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
10 fette

Suroviny

Pasta frolla
  • 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
  • 90 g di zucchero + q.b.
  • 300 - 320 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 90 g di burro a pezzi
  • 2 uova medie
  • 1 pizzico di sale
Ripieno
  • 150 g di zucchero
  • 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
  • 600 g di ricotta fresca sgocciolata dal siero
Termine della preparazione
  • 1 uovo sodo sbucciato e a metà
  • zucchero a velo (volitelně) a piacere

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 188.1 mg
Protein 13.2 g
Kalorie 1924 kJ / 460 kcal
Tuk 19.7 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 11.3 g
Sacharidy 61.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...