Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 90 g di zucchero + q.b.
- 300 - 320 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di burro, a pezzi
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 150 g di zucchero
- 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 600 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
Termine della preparazione
- 1 uovo sodo, sbucciato e a metà
- zucchero a velo, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1924 kJ / 460 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 61.4 g
- Tuk
- 19.7 g
- Nasycený tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 188.1 mg
Alternativní recepty
Pane all'acqua
4 Std.
Crostata invernale
4h 30min
Torta estasi
45 Min
Liquore alle pere
384h
Risotto alla zucca
30 Min
Biscotti cioccolato bianco e noci di macadamia
1 Std.
Purè di patate (TM6)
1 Std.
Biscotti papà
1 Std. 30 Min
Ciambellone all'uva
1 Std.
Rotolo al cioccolato
3 Std.
Smoothie ACE
10 Min
Lasagne zucca e salsiccia
2 Std.