Scarcedda lucana
TM6 TM5 TM31

Scarcedda lucana

4.5 (2 hodnocení)

Suroviny

Pasta frolla

  • 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
  • 90 g di zucchero + q.b.
  • 300 - 320 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 90 g di burro, a pezzi
  • 2 uova medie
  • 1 pizzico di sale

Ripieno

  • 150 g di zucchero
  • 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
  • 600 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero

Termine della preparazione

  • 1 uovo sodo, sbucciato e a metà
  • zucchero a velo, a piacere (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 fetta
Kalorie
1924 kJ / 460 kcal
Protein
13.2 g
Sacharidy
61.4 g
Tuk
19.7 g
Nasycený tuk
11.3 g
Vláknina
1.3 g
Sodík
188.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty