Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g di acqua frizzante
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 5 g di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 250 g di agretti puliti, a pezzetti
- olio per frittura q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 186.7 kJ / 44.7 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Tuk
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 98.8 mg
Alternativní recepty
Gattò di patate (TM6)
1h 30min
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2h
Pasta patate e provola
55min
Timballo di riso alla siciliana
1h 30min
Struffoli
1h
Pizza chiena
5h
Pastiera
15 godz.
Pizza di scarola
3h 30min
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3h 30min
Frittelle di fiori di zucca
2h 30min
Casatiello sugna e pepe
2h 30min