Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g di acqua frizzante
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 5 g di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 250 g di agretti puliti, a pezzetti
- olio per frittura q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 186.7 kJ / 44.7 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Tuk
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 98.8 mg
Alternativní recepty
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45min
Involtini di verza e maiale
1h 20min
Pasta verze e pancetta
40 Min
Frolla alla quinoa segnaposto stella
1h 30min
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3h 30 min
Turdilli calabresi
1h
Pastiera salata
2h
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4h 30min
Danubio salato
3 Std.
Pasta ‘ncasciata
1h 55min
Graffe di Carnevale
4h
Tagliatelle al ragù
1h 10min