Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g di acqua frizzante
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 5 g di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 250 g di agretti puliti, a pezzetti
- olio per frittura q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 186.7 kJ / 44.7 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Tuk
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 98.8 mg
Alternativní recepty
Gattò di patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 Min
Spaghetti alla Nerano
30 Min
Pesto di scarola e pecorino
15 Min
Pasta verze e pancetta
40 Min
Timballo di riso alla siciliana
1 Std. 30 Min
Frittelle di carciofi
45 Min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2h
Frittelle di fiori di zucca
2 Std. 30 Min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Danubio salato
3 godz.
Frittata di pasta avanzata
25 Min